BigPackets Forum

BigPacket Supported Games => Garrys Mod => Topic started by: StrategiaLeaks on August 02, 2018, 05:14:10 am

Title: Do you think its possible to set yourself as superadmin without a backdoor ?
Post by: StrategiaLeaks on August 02, 2018, 05:14:10 am
Do you think its possible to set yourself as superadmin without a backdoor ?
I would like to know bcs I want to mess a server that stole my idea.
Title: Re: Do you think its possible to set yourself as superadmin without a backdoor ?
Post by: PvtMcmuffin on August 02, 2018, 05:52:20 am
i dont think thats possible but im not the best at modding
Title: Re: Do you think its possible to set yourself as superadmin without a backdoor ?
Post by: PvtMcmuffin on August 02, 2018, 05:55:11 am
Sorry for not helping much just tryna reach my 10+ posts
Title: Re: Do you think its possible to set yourself as superadmin without a backdoor ?
Post by: theromanpanda on August 02, 2018, 01:30:11 pm
I think you have to get a a backdoor
Title: Re: Do you think its possible to set yourself as superadmin without a backdoor ?
Post by: Mirna on August 02, 2018, 02:17:02 pm
Yes it is possible. On YouTube there is a Russian guide on writing backdoors to the admin area.
Title: Re: Do you think its possible to set yourself as superadmin without a backdoor ?
Post by: allanballan on August 02, 2018, 03:27:25 pm
it is possible, google it and you'll find something
Title: Re: Do you think its possible to set yourself as superadmin without a backdoor ?
Post by: LazerPipi on August 03, 2018, 06:17:13 am
yes its possible i saw some tutorials and what is backdoor?
Title: Re: Do you think its possible to set yourself as superadmin without a backdoor ?
Post by: skyvider on August 03, 2018, 12:30:29 pm
there is always other way,you only need to know where to search  ;)
Title: Re: Do you think its possible to set yourself as superadmin without a backdoor ?
Post by: JeanHeirnesh on September 14, 2018, 08:04:09 pm
Cela doit ?tre possible mais peu de vid?o doivent ?tre vrai ils faut tomber sur la bonne 8)
Title: Re: Do you think its possible to set yourself as superadmin without a backdoor ?
Post by: blumac111 on September 14, 2018, 11:18:21 pm
i think its possible but very very difficult, back doors are most likely required to be added to the admin list which is serversided
Title: Re: Do you think its possible to set yourself as superadmin without a backdoor ?
Post by: lifewithanime on September 15, 2018, 05:09:42 am
Yes it's possible, but I don't know how to do that. Maybe with exploits?
Title: Re: Do you think its possible to set yourself as superadmin without a backdoor ?
Post by: robinenglund25 on September 15, 2018, 05:46:46 am
If u have access to the server computer but if u dont u have to be really skilled at hacking.
Title: Re: Do you think its possible to set yourself as superadmin without a backdoor ?
Post by: lalibbles on September 15, 2018, 06:13:37 am
Sorry for not helping much just tryna reach my 10+ posts

This counts as spamming mate.

Anyway to answer your question StrategiaLeaks, you need a backdoor
Title: Re: Do you think its possible to set yourself as superadmin without a backdoor ?
Post by: ReeVaaL on September 15, 2018, 08:00:19 am
i dont really think that it is possible :D