Welcome, Guest.

Author Topic: BP not working  (Read 84 times)

Offline clubbry

  • Level 1 - Noob
  • *
  • Posts: 21
    • View Profile
  • United States
BP not working
« on: May 12, 2018, 11:14:08 pm »
I recently accidentally deleted bp from my pc when cleaning up files and so I redownloaded it and I add it to my exclusions and then it doesn't work. I open it up it starts up as normal I click the okay and then yes and yes again and then I start up gmod and I hear the sound that it makes when you open gmod and then nothing happens. Theres no anti screen grab message or anything it just makes the sound and then nothing. I've restarted my comp i've redownloaded. I tried putting it in a folder and on my desktop but nothing works :/ anyone got any suggestions on how to get it to work?

Offline clubbry

  • Level 1 - Noob
  • *
  • Posts: 21
    • View Profile
  • United States
Re: BP not working
« Reply #1 on: May 14, 2018, 08:56:52 pm »
I fixed it thankfully and what happened was my sounds.rar was getting detected almost immediately and for some reason my antivirus didn't tell me that it was so I had to quickly add it to my exclusions and everythings running normally now.




Total Members


  • Youtube Youtube
  • Facebook Facebook
  • Twitter Twitter
  • Steam Steam

  • Powered by SMF | SMF © 2018, Simple Machines

    2018 BigPackets. All rights reserved. All other trademarks, logos and copyrights are the property of their respective owners. This site is not associated with any company in any way.