Welcome, Guest.

Author Topic: Loader not working  (Read 196 times)

Offline elancraft

  • Level 1 - Noob
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
  • United Kingdom
Loader not working
« on: June 09, 2019, 04:38:39 pm »
Disabled/uninstalled all my antiviruses, inc windows defender, but still get this issue. Has persisted for just over a month.

[2019-06-09 21:34:56.020]    - Failed to download the sound for C:\test\bp\kitterengine\button.wav from the BP site, this is safe to ignore.
[2019-06-09 21:34:58.503]    - Failed to download the sound for C:\test\bp\kitterengine\check.wav from the BP site, this is safe to ignore.
[2019-06-09 21:35:01.289]    - Failed to download the sound for C:\test\bp\kitterengine\hover.wav from the BP site, this is safe to ignore.
[2019-06-09 21:35:03.589]    - Failed to download the sound for C:\test\bp\kitterengine\press.wav from the BP site, this is safe to ignore.
[2019-06-09 21:35:06.085]    - Failed to download the sound for C:\test\bp\kitterengine\open.wav from the BP site, this is safe to ignore.
[2019-06-09 21:35:07.843]    - Failed to download the sound for C:\test\bp\kitterengine\inrange.wav from the BP site, this is safe to ignore.
[2019-06-09 21:35:09.778]    - Failed to download the sound for C:\test\bp\kitterengine\INTEL_GET.WAV from the BP site, this is safe to ignore.
[2019-06-09 21:35:12.239]    - Failed to download the sound for C:\test\bp\kitterengine\INTEL_GETALL.WAV from the BP site, this is safe to ignore.
[2019-06-09 21:35:13.855]    - Failed to download the sound for C:\test\bp\kitterengine\load_74.wav from the BP site
[2019-06-09 21:35:15.631]    - Failed to download the sound for C:\test\bp\kitterengine\beep.wav from the BP site, THIS MAY CAUSE big problems including crashing and instability if you don't have it
[2019-06-09 21:35:16.115]    - Failed to load translations!!


I noticed a few others have been getting this issue. Is everyone having this problem?

Online KittoniuM

  • Administrator
  • Level 8 - Tru Packet
  • *
  • Posts: 1191
    • View Profile
  • Canada
Re: Loader not working
« Reply #1 on: June 10, 2019, 12:24:14 am »
Are you using a firewall? Something might be bnlocking the downloads, like a firewall, which will block downloads, which will create a download which has been blocked,

Offline elancraft

  • Level 1 - Noob
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
  • United Kingdom
Re: Loader not working
« Reply #2 on: June 13, 2019, 03:37:28 pm »
Are you using a firewall? Something might be bnlocking the downloads, like a firewall, which will block downloads, which will create a download which has been blocked,

Ive removed all the firewalls that i know of that may interefere.
Currently im using avast as my primary antivirus software but it is diabled when bp is in use.
the 'Disable antivirus if deleted' file also remains undeleted.




Total Members


  • Youtube Youtube
  • Facebook Facebook
  • Twitter Twitter
  • Steam Steam

  • Powered by SMF | SMF © 2018, Simple Machines

    2018 BigPackets. All rights reserved. All other trademarks, logos and copyrights are the property of their respective owners. This site is not associated with any company in any way.